Izvor:
15.04.2019 u 20:38
0

U EMISIJI „ĆIRILICA“ GORAN VESIĆ PORUČUJE: Srbija je mesto za investicije!

U večerašnjoj emisiji "Ćirilica", jedan od gostiju Milomira Marića je zamenik gradonačelnika Beograda i gradski menadžer gospodin Goran Vesić.

Tokom emisije istakao je da je danas Srbija mesto za investicije. Takođe, istakao je da su žene zaštićenije zahvaljujući Zakonu koji je donet za vreme vlasti Alekasandra Vučića.

Kad je u pitanju zaštita žena, najveći pomaci su urađeni u poslednjih nekoliko godina u Srbiji i to za vreme vlade Aleksandra Vučića. Donet je Zakon koji rešava problem sa nasilnicima. Nasilnici treba da budu udaljeni od kuće, dece… Mi smo to rešili Zakonom!
Od kada je Aleksandar Vučić na vlasti u Srbiji je otvoreno skoro 200 fabrika, od čega je on lično otvorio stotinak. U tim fabrikama radi skoro 200000 ljudi. U Srbiji se otvaraju nova radna mesta. Srbija treba da živi od investicija. Danas je otvoren Strarbaks u Beogradu, jedan od najvećih u svetu. Veoma je važno da su svoje ime ispisali na ćirilici, čime su pokazali da poštuju našu zemlju i naš jezik
– poručio je Vesić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter