Izvor:
15.04.2019 u 20:45
0

ĆIRILICA:“Srpski interesi moraju biti uvaženi!“

-Vučić je uspeo da uradi jednu važnu stvar kada su u pitanju Kosovo i Metohija, a to je da kod zemlja koje nisu članice Evropske Unije uvede mišljenje da nema priznavanja bez Srbije. Ničiji predsednik nema ovako živu diplomatsku aktivnost. To je ogroman korak. Niko ne zna kako će se priča završiti, ali prvi put preovladava mišljenje da srpski interesi moraju biti uvaženi- kazao je Vesić.

-Ja sam u zatvoru bio najslobodniji. Užasavale su se zatvorske vlasti i iščekivale moj sledeći potez. Sudija je kroz proces prepoznao da se radi o velikoj prevari pa je sve više prelazio na moju stranu- istakao je Šešelj.

-Mislim da treba da izbegavamo crvene linije preko kojih ne treba da idemo, mi ne možemo nikoga da uslovljavamo. Realistična politika je nešto što ne može da zakuca crvenu liniju, već da traži najbolje rešenje za Srbiju. Sve je brže i luđe, i Srbija mora u takvim uslovima da bude pametna i racionalna. Imaš izbor između dve stvari, i izabereš onu najbolju za opciju- istakao je Nebojša Krstić.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter