Izvor:
24.09.2019 u 00:43
0

ČVRSTO STOJIMO IZA SVOJIH STAVOVA: Naš cilj je da zaštitimo Srbe na KiM! (VIDEO)

Profesor Darko Tanasković, srpski islamolog naveo je da je Srbija oduvek bila trn u oku okolnim zemljama u regionu, te da je kroz svoju istoriju postigla mnogo toga.

Bugarska je imala jako velike probleme kada je trebala da udje u EU. Svi su tamo, etnički gledano, Srbi poreklom. Nacija je politički pojam. U Crnoj Gori nacionalno ima i Srba i Crnogoraca, mada Crnogorci ne bi priznali da ima Srba više. Oni bi svojim izjavama dosta toga mogli da proizvedu. – naveo je Tanasković.

Igor Simić, potpredsednik srpske liste, naveo je da su Albanci spremni na sve, samo kako bi Kosovo prisvojili.

Konkretno, bilo je glasanja za nameru Prištine da usvoji pregovaračku platforrmu i tim. Oni su želeli da makar jedan ćovek sa naše strane podrži tu platformu, ali smo naravno odbili i čvrsto stali iza svojih stavova. Albanci znaju da mi ne možemo oteti nijedan mandat njima. Vlada u Prištini ne može biti izglasana bez makar jednog srpskog čposlanika. Mi Srbi smo spremni da se politički borimo za svoje pravo. Postoji jedna začkoljica. Između njihovog korpusa postoje međusobni problemi gde se i oni sami sa sobom bore, te i za poneki glas. Naš cilj je da zaštitimo Srbe na Kosovu i Metohiji – dodao je Simić.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter