ZORAN OSTOJIĆ UPOZORIO: Nalazimo se pred najvećom opasnošću, da uđemo u EU NA OVAJ NAČIN!

 

Srbija se nalazi pred najvećom opasnošću, da uđe u EU, ali pojedinačno, poručio je Zoran Ostojić gostujući u emisiji „Ćirilica“.

- Mi se nalazimo pred najvećom opasnošću, da uđemo u EU, ali, pojedinačno – poručio je Ostojić i dodao da rezultat zamrznutog konflikta može doprineti samo odlazak stanovništva iz Srbije.

On ističe da „partija“ koja se zove „Raspad Jugoslavije“ još uvek nije završena.

- Partija koja se zove „Raspad Jugoslavije“ još uvek nije završena, ona još traje. Zaključak je da je Srbija pod velikim pritiskom, niko više u EU neće moći da uđe, posle Kipra, a da joj se ne znaju granice. Mi smo svedoci onoga što je rečeno, da se nalazimo na liniji vatre, ali, i mi smo se često „poturali“. Pametan bi se sklonio, kada ga neko upozori, kratkovid se potura –  objasnio je Ostojić.

Ostojić je izrazio očekivanje da će naredne godine biti potpisan pravno-obavezujući sporazum između Beograda i Prištine, ističući da je igra u završnici, ali da postoje i oni koji bi želeli da se ne završi.

- Vučić i Dačić su potpisivanjem Briselskog sporazuma u potpunosti realizovali Rezoluciju 1244. Tek su Dačić i Vučić, policiju i sudije na severu Kosova inkorporirali u kososvski sistem, što je u skladu sa Rezolucijom 1244.Sledeće godine će sigurno biti potpisan pravno-obavezujući sporazum.  Igra je u završnici, svakako da ima onih koji bi želeli da se igra ne završi – poručio je Ostojić gostujući na „Hepi“ televiziji.

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro