Izvor:
11.11.2019 u 21:09
0

NIKOLA ŠAINOVIĆ JE BIO SVEDOK APSURDNE SITUACIJE: Milošević je potpisao PRAZAN papir, a onda se desilo nešto NEOČEKIVANO!

Nudili smo da Srbija uđe u Nato, ali pod uslovom da ostane cela, međutim, ni to nisu prihvatili, izjavio je Nikola Šainović gostujući u emisiji „Ćirilica“.

U Rambujeu smo pokušali da sprečimo rat. Rekli smo da nudimo celu Srbiju da uđe u NATO, ali pod uslovom da ostane cela, međutim, oni su hladno rekli da to nije tema razgovora – rekao je Šainović.

Kako Šainović kaže, posle Dejtonskog sporazuma odigrala se jedna apsurdna situacija u kojoj je on bio svedok.

Kada je potpisan Dejtonski sporazum, dolazi Voren Kristofer kod Miloševića. Milošević se potpisuje na dnu praznog papira i zahteva od Kristofera da napiše spisak uslova, međutim, Kristofer to nije prihvatio jer su uslovi fludini

Kada je reč o ulasku u EU, Srbija ima dva problema. Prvi je geostrateški, koji se odnosi na vojnu dominaciju, a drugi je unutrašnja kriza u EU.

Mi imamo dva problema, jedan je geostrateški, tu mislim na vojnu dominaciju, on nama nije naklonnjen jer zapadna sila nije preoblikovala Balkan po svojoj ideji, a drugi je unutrašnja kriza u EU. Ja mislim da nisu u pravu oni koji žele da zadrže zamrznuti konflikt, treba gurati pozitivne inicijative kao npr. „mali Šengen“ – poručio je Šainović gostujući na „Hepi“ televiziji.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter