Izvor:
25.11.2019 u 22:55
0

VUČIĆ O EKONOMSKOM STANJU: Bićemo na 1. mestu u Evropi nakon poslednjeg kvartala po rastu BDP-a, prvi po investicijama u regionu!

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, gostuje večeras uživo na Happy televiziji, u emisiji "Ćirilica".

Vučić je govorio o ekonomskom napretku države.

– Imamo suficit u budžetu, bićemo na prvom mestu u Evropi nakon poslednjeg kvartala po rastu BDP-a. Pričao sam i sa vlasnicima stranih kompanija, čak i oni kažu, nikad se nije gradilo više. U Beogradu na vodi prodato je već 13 zgrada. Ali, mi želimo da brinemo i o drugim delovima Srbije, ne samo o Beogradu. Ponekad reagujem u afektu, izvinjavam se građanima ako mi se omakne neka reakcija. Na kom god stranom jeziku sam govorio, nisam napravio neku veliku grešku. Uvek sam se trudio da ne obrukam svoju zemlju. Zato se izvinjavam ako se brecnem na nekoga, ja nisam ništa više od običnog čoveka – napomenuo je Vučić.

Predsednik je doneo izveštaje u kojima se prognozira da se očekuje najveći napredak Srbije pa Albanije u narednih pet godina po predviđanjima MMF-a.

– Srbija je danas ubedljivo prva po investicijama. Druge zemlje iz regiona ne mogu da se mere sa Srbijom – rekao je predsednik napominjući da je ranije bilo zaduživanja po kamatnoj stopi od 7,5 odsto, a da su današnji rezultati Siniše Malog za ponos.

PREDSEDNIK O STVARIMA KOJE SU GA NAJVIŠE POGODILE: Nisam znao da postoje tako zlonamerni ljudi!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter