Izvor:
25.11.2019 u 22:58
0

PREDSEDNIK SRBIJE O POMOĆI ZA BRAČNE PAROVE: Pomoć za apartmane i stambene kredite!

JEDNA OD NAJVAŽNIJIH TEMA EMISIJE "ĆIRILICA": Smanjenje stope kriminala i pet puta jeftinija struja nego u Nemačkoj!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je objasnio osnovni problem u Srbiji i dodatno objasnio politiku vlasti po pitanju nataliteta.

– Mi nemamo dovoljno radnika. Rade ljudi, mnogi će se i vraćati iz inostranstva. Ali značaj radnih dozvola koje su u sklopu "mini šengena" veliki je. Mi bez dece nemamo budućnosti. U nacionalnom investicionom planu posebno ćemo da se bavimo natalitetom i mladim bračnim parovima. Želim posebno da se posvetim mladim ljudima koji ne vide perspektivu ovde – rekao je predsednik.

Vučić je posebno naglasio politiku vlade prema bračnim parovima.

– U prvoj fazi za 30 hiljada bračnih parova planiramo da ponudimo apartmane na nekim dobrim lokacijama, i u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici, Kruševcu, svim gradovima Srbije. Reći ćemo: Evo, 400 evra je kvadrat, mi ćemo da pomognemo sa delom tog kredita, a vi platite ostalo – rekao je Vučić uz napomenu da nas tek očekuje povećanje plata i penzija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter