Izvor:
09.12.2019 u 22:09
0

UŽIVO DA LI JE VOKER SAVESNO POSTUPAO: Samo se tražio povod za NATO agresiju!

Puno je neistina i izveštaja koji su bili neadekvatni a ticali su se slučaja Račak. Cela javnost bila je izložena izjavama Vokera, posle kojih je počela NATO agresija, tvrde naši gosti.

– Da je Voker savesno postupao i da nije unapred tražio povod za bombardovanje trebalo je da se sačeka uviđjnu ekipu – objašnajva Marinkovićeva.

Bilo je očigledno da tog zajedničkog uviđaja neće biti i da će istina ostati u senci izveštaja i izjava koje je Voker davao.

– Trebalo je da svi zajedno izadjemo na lice mesta i zajedno odradimo uvidjaj s tim sto su oni mogli samo da posmatraju jer nisu bili ovlasceni da bilo sta rade na licu mesta i trebalo je da se saceka obdukcija – zaključila je Danica Marinković.

UŽIVO SLUČAJ RAČAK JE OČIGLEDNO UNAPRED SMIŠLJEN: Da li je Račak bio povod za NATO agresiju?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter