parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ĆIRILICA KOJU MORATE POGLEDATI: Šta se krije iza porasta antisrpstva u regionu i čekaju li nas sukobi? (VIDEO)

 

   Da li je moguće da bilo koja grupacija u zemljama regiona dođe na vlast, a da nije antisrpski raspoložena. U Makedoniji se formira nova koalicija, a uslov albanskih partija je da Makedonija tuži Srbiju za geniocid. Istovremeno se i u Bosni odvija proces revizije tužbe protiv Srbije za genocid. 

    Kakvi se procesi odvijaju na Balkanu i promene? Da li su istovremeni neprijateljski potezi naših suseda sinhronizovani i uz podršku nekih većih sila? Promene u svetu su duboke, tvrde stručnjaci, a sagovornici Milomira Marića u kultnoj emisiji Ćirilica, slažu se da će to imati velikog uticaja na Balkan. Treba li da strepimo od najnovije nestabilnosti i postoji li opasnost od novog rata? Šta nas čeka u bližoj budućnosti? 

Na sva ova pitanja, u najnovijoj Ćirilici odgovarali su : bivši ministar spoljnih poslova, predsednik Beogradskog foruma za svet ravnopravnih, Živadin Jovanović, politički analitičar sa Instituta društvenih nauka, Neven Cvetićanin, penzionisani karijerni diplomata Zoran Milivojević, kao i Dušan Janjić, predsednik Foruma za etničke odnose i Aktivne Srbije. Kakva nas sve iskušenja i turbulencije čekaju u ovim vremenima promene međunarodnih odnosa i prelaza na multipolarni poredak, pogledajte u najnovijoj Ćirilici. 

Ostanite uz HappyTv.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost