NE PROPUSTITE NEZAPAMĆENE INTRIGE U "ĆIRILICI" (21): Večeras se razotkrivaju sve špijunske igre oko Srbije! (foto)

 

U novom izdanju kultne emisije Hepi televizije "Ćirilica", večeras od 21 čas gost Milomira Marića je Goran Živaljević Guta. 

Savetnik u Ambasadi Srbije u Skoplju i oficir Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Goran Živaljević bio je u Sobranju Makedonije u vreme upada demonstranata 27. aprila. Šta je prava istina i da i je predvodio organizacioni napad na Sobranje, govori će noćas otvoreno na Hepi televiziji.

Goran Živaljević je pre dolaska u diplomatsku misiju u Skoplju bio diplomata u Hrvatskoj u 2014. godini, ali je njegov angažman u susednoj državi bio krakog veka.  

U  trenutku ubistva premijera Srbije dr Zorana Đinđića na čelu Službe bezbednosti su Miša Milićević i Goran Živaljević. Na pitanje zašto nije bilo obaveštajne zaštite i kako su dozvolili da dođe do atentata na premijera Srbije, tadašnji zamenik načelnika BIA Živaljević u pisanom odgovoru “Insajderu” je naveo da su poslovi obezbeđenja državnih funkcionera izuzeti iz delokruga rada i da je u trenutku ubistva MUP imao punu nadležnost nad tim poslom. 

Ostanite uz Happy televiziju i saznajte sve o naitrigantnijim tajnim operacijama i špijunskim igrama oko Srbije! 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost