Izvor:
02.10.2018 u 08:43
0

Sukob novinarke i gošće: Jelena Milić napala Irinu Vukotić, voditeljka napustila studio! (VIDEO)

Direktorka Centra za evroatlantske integracije Jelena Milić, bila je gošća jutarnjeg programa Happy televizije „DOBRO JUTRO SRBIJO“.

Već na početku emisije, Jelena Milić ušla je u otvoreni sukob sa voditeljkom Irinom Vukotić i ničim izazvana je žestoko napala.

Naime, direktorki CEAS-a nije se svideo način na koji je novinarka Happy televizije vodila razgovor sa Vojislavom Šešeljem pre izvesnog vremena, pa je direktno optužila Irinu da nije stala u njenu zaštitu kada je lider radikala izjavio da Jelena Milić ima picajzle.

Koliko je napad Milićeve bio brutalan i bezobziran, govori i činjenica da je u priču čak uključila i Irininu maloletnu ćerku.

Vidno uzbuđena i uvređena, s punim pravom, voditeljka Happy televizije napustila je studio pre završetka razgovora sa gošćom.

Pogledajte kako je to izgledalo uživo u programu!

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter