Izvor:
23.10.2018 u 12:41
0

ZORAN TERZIĆ NAKON SVEČANOG DOČEKA ODBOJKAŠICA ZA TV HEPI: Nezaboravan je osećaj stati sa zlatnom medaljom pred svoj narod!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije postala je šampion sveta po prvi put u istoriji, pobedivši Italiju rezultatom 3:2 u setovima.

Povodom osvojene zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Japanu odbojkašicama je upriličen svečani doček ispre Narodbne skupštine Srbije, a selektor odbojkaške reprezentacije, Zoran Terzić,ekskluzivno je gostovao u emisiji "Dobro jutro Srbijo" i podelio prve utske:

– Znam da da rečenica "Ovo nijedan novac na svetu ne može da kupi" zvuči kao fraza, ali zaista je bilo tako. Taj osećaj kada krenete, kada sletite, kada krenu da vas obuzimaju žmarci, leptirići u stomaku.. Ne postoji ništa vrednije od toga kada vidite koliko je vašem narodu stalo, da se interusuju, da su pratili… Siguran sam da se nijedna igračica nakon nekoliko godina neće sećati novca koje su dobile za ovaj sport, već tog osećaja kada su se našle na balkonu, pred hiljadama ljudi – rekao je selektor Terzić.

Prepun utisaka i dalje primetnog uzbuđenja povodom osvojenog istorijskog plasmana, Terzić je preneo utiske sa šampionata:

– Uspeh je neverovatan kada shvatite koliko jedan Japan, pa i Turska u kojoj ja radim kao trener, ulažu u ovaj sport. Jedan Brazil, Italija, SAD su poraženi od Srbije, siguran sam da ih je obuzeo bar osećaj iznenađenja i da su se zapitali kako je to moguće – rekao je selektor, ali i dodao uslove u kojima su se odbojkašice pripremale:

– Nažalost, istina je da obdojkašice namju ni svoju salu za treniranje, već Odbojkaški savez zakupi termin i tu treniramo sat i po, dva. Dvanaest godina unazad ova reperzentacija je stasavala, jedini od "starijih" koji su ostali su Maja Ognjenović, fiziotarapeut i ja. Poslednje tri godine nižemo uspehe kojima sam neizmerno ponosan – objasnio je selektor gostujući u jutarnjoj emisiji televizije Hepi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter