DRAGAN MARKOVIĆ PALMA DIREKTNO IZ EGIPTA ZA JUTARNJI PROGRAM "DOBRO JUTRO SRBIJO": U svim svetskim institucijama Egipat ima predstavnika i glasaće u korist Srbije jer je pravda na srpskoj strani!

 

 

U jutarnjem programu Happy televizije „Dobro jutro Srbijo“ direktno iz Egipta uključio se u program Dragan Marković Palma.

Trećeg dana posete Dragana Markovića Palme Egiptu, delegacija je posetila beduinsko selo Hamata u pustinji južno od mesta Marsa Alam.

 

 Radosna ves za Srbiju je da Egipat neće glasati da Kosovo uđe u Interpol.

- U Egiptu smo imali više ekonomskih sastanaka i novi sastanak je za već par meseci. Privrednici iz Srbije i Egipta će praviti planove za delju saradnju. Pravićemo atikle koji će moći da se izvoze u Egipat. Srbija ima dobru budućnost. U svim svetskim institucijama Egipat ima predstavnika i glasaće u korist Srbije jer je pravda na srpskoj strani. Predstavnik Egipta će danas u Dubaiju glasati protiv ulaska Kosova u Interpol – rekao je Dragan Marković Palma u direktom uključenju iz Egipta.

 

 

 Domaćin srpske delegacije general Ahmed Abdalah organizovao je posetu gde je Dragan Marković Palma i delegacija koju predvodi, srdačno dočekana od velikog broja beduina. Domaćini su prikazali svoj tradicionalni ples sa mačevima, tradicionalnu muziku, način života i tradicionalni način ishrane.Potez kada je Dragan Marković napravio uzjahavši kamilu naišao je na veliki odjek u medijima.

- Obišao sam mnogo država. U jednom selu zamolili su nas da obučemo nošnju i bili su jako srećni naši domaćini kada smo to učinili. Uzjahao sam kamilu i u tom trenutku pustili su himnu Srbije. U drugom selu nas je sačekalo preko 250 građana i svi su se ponašali kao da se znamo dugo godina. Divan i miran narod, pravili su nam spremili ručak koji su pekli u pesku, to su skromni ljudi koji ne žela da se sele u grad. Žele da tu tradiciju koju su im ostavili preci, ostave svojoj deci – istakao je Dragan Marković Palma.

 

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost