ALEKSANDAR JOVIČIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU "DOBRO JUTRO SRBJO": "Svoj deci na Paliluli obezbedili smo novogodišnje paketiće, dođite"!

 

 

U jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“ gost je bio Aleksandar Jovičić poredsednik SO „Palilula“

Deca su ukras sveta, a kako se bliže novogodišnji praznici za najmlađe SO Palilula je obezbedila paketiće.

- Svoj deci na Paliluli obezbedili smo novogodišnje paketiće, 24 i 25 decembra u 18h u hali „Aleksandar Nikolić“ ti paketići će biti podeljeni. To će biti velika akcija i sva deca iz 24 državna vrtića su dobila vaučer za paketić, a svi ostali mogu da dođu u opštinu, da podignu vaučer i da dođu u halu. Nije samo važan paketič nego i program koji su deca pripremila. Dođite da provedemo zajedno to vreme i nadam se da će gradonačelnik Beograda doći da podrži ovaj praznik. Mi smo izdvojili u opštini novac i za đake prvake, za njihov školski pribor, bebi kolica za svaku bebu koja se rodi na našoj opštini. To je mali znak pažnje. Želimo da budimo svest i da pratimo politiku Aleksandara Vučića, da moramo da se borimo da nas bude što više. Hajde da u narednih 20 godina pokažemo da smo snažni i jaki – rekao je predsednik SO Palilula i dodao da opština ima sadržaje koji se tiču i ostale dece i građane.

- Postoje obuke stranih jezika, plesne škole, na bazenima postoje obuke za plivanje. Palilulska kartica postoji i sa njom naši građani ostvaruju popuste za razne stvari. Mi pokušavamo na neki način da spojimo javne institucije sa privatnim sektorom. Moje kolege predano rade i želimo da uspostavimo univerzalni sistem, da dobro radimo svi zajedno za naše građane. Imamo nove kriterijume. Naša opština je prva po veličini i trošimo sredstva na najodgovorniji mogući način – istakao je Aleksandar Jovičić predsednik SO Palilula i podsetio da je obećeo da će do kraja njegovog mandata sve ulice na opštini biti sređene.

 

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00 U provod sa Parovima
21:00  Čađava mehana
23:00  Novajlije izbacivanje