Izvor:
14.09.2016 u 19:20
0

ULEPŠALI OSNOVCIMA DAN: Zlatni vaterpolisti iz Rija, posetili svoju osnovnu školu! (VIDEO)

Zlatni srpski vaterpolisti, doneli su veliku radost osnovcima u školi ,,Bora Stanković”. Kapiten reprezentacije, Živko Gocić i najbolji vaterpolista sveta, Filip Filipović važe za velike šampione, jer su apsolutni vladari planete. Sa reprezentacijom su osvojili sve što se moglo osvojiti. Osim vrhunskog kvaliteta i profesionalizma, njihovu ekipu odlikuje i veliko drugarstvo. Sem sportskih, fenomenalnim uspesima su doprineli i ljudski kvaliteti.

Poseta osnovnoj školi, koju su i sami pohađali, evocirala je uspomene na detinjstvo i početke, a iako na kraju sve izgleda idilično, samo oni znaju koliko su počeci bili teški i kako je put do svakog uspeha težak i trnovit. Direktorka škole je ponosna, što su bivši učenici ukazali čast, i posetili je. Oduševljeni mališani su ushićeno, skoro u glas, se složili da im je popularni Fića, ubojita levica, omiljeni vaterpolista.

Osnovna škola Bora Stanković i kraj u kome se nalazi – Banjica, je sportski, a posebno vaterpolo fenomen. Mnogi su pohađali ovu školu, a prve vaterpolo korake ostvarili su na svojoj Banjici – u VK Partizan.

Kako je izgledala poseta šampiona iz Rija osnovcima, pogledajte u našoj emisiji.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter