Izvor:
22.01.2019 u 15:35
0

MAJA GOJKOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Predsednik Vučić nema vremena da se bavi „političarem“ Sergejem Trifunovićem! (FOTO, VIDEO)

U emisiji "Dobro jutro Srbijo" gošća je predsednica Narodne skupštine Srbije, Maja Gojković, koja je govorila na najaktuelnije teme.

Gojkovićeva je prokomentarisala objavu na Twitteru glumca Sergeja Trifunovića koji je napisao: Hahaha, Adolf Hitler je u Davosu, održaće sastanak trpeljivost prema manjimana!" – napisao je glumac aludirajući na predsednika Republike Srbije:

– Očigledno plitičar Trifunović ni ne šta su zna krizne situacije, o kojima će predsednik Vučić govoriti u Davosu. Očigledno mu treba dati šansu da napravi ponovo neku dobru ulogu. Dugo već ne glumi, nema značajnije uloge i očigledno vuče frustracije, pa se bavi politikom.

Na spekulacije da je predsednik Vučić ne dozvoljava Trifunoviću da igra u pozorištu,ili da se bavi svojim poslom predsednica Narodne skupštine je rekla:

– Gospodin Vučić nema vremena da se bavi likom i delom političara Trifunovića – rekla je Maja Gojković i dodala:

– Interesantno je da su se u tom "Savezu za Srbiju" udružili ljudi koji su prostaci, koji psuju. koji vređaju pre svega žene. Moto im je postao ko može više da uvredi predsednika države.To im je fokus. Istom tom Trifunoviću je svaka žena "kurva", mene je rangirao kao "fuksu": Oni kad ne znaju šta da kažu u svoju odbranu istaknu svoju odbranu. Sergej Trifunovićima kaže da je glumac, nije glumac, on više ne zastupa struku već svoje političke stavove – objasnila je Gojkovičeva.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter