Izvor:
23.01.2019 u 15:56
0

SPEKTAKL U JUTARNJEM PROGRAMU TV HAPPY: Svi su mislili da je kod Marića stigao ZDRAVKO ČOLIĆ, kad ono… (VIDEO)

Petra Jojića, Perčolija, publika je upoznala kao učesnika jednog muzičkog takmičenja, a pažnju domaće javnosti privukao je svojim izgledom i vokalom, koji neodoljivo podseća na Zdravka Čolića.

Naime, Perčoli je beogradskoj publici poznat od ranije, jer je imitacije Zdravka Čolića izvodio u glavnoj beogradskoj ulici, kako i sam tvrdi, za bakšiš.

Tokom gostovanja u jutarnjem programu TV Happy Petarčoli je bio ganut kada mu je Milomir Marić preneo pozdrave, ali i blagoslov direktno od Zdravka Čolića:

– Velika mi je čast! Za mene je on uvek bio jedan veliki gospodin. Jedina velika mega zvezda na našim prostorima, i dalje je veliki – rekao je Jojić.

Međutim, put mladog pevača od malih bio je trnovit, pa je otkrio čime se bavio pre početka muzičke karjere:

– Prodavao sam banane na zemunskoj pijaci, ali sam za to vreme pevao hit "Banane" – priznao pevač ponovo uz pesmu i dodao:

– Pevao sam u Knez Mihajlovoj uglavnom pesme Zdravka Čolića, Harija Mata Harija i Dina Merlina. Bašiš su mi davala gospoda, bilo je tu i 1.000 dinara – dodao je Perčoli.

Intervju sa Petrom Jojićem detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter