Izvor:
25.01.2019 u 18:58
0

PRIČA O RUSKOM MILOMIRU MARIĆU I KAKO JE VODITELJ POSTAO JEDAN OD UČESNIKA : Unuk slavnog pilota postao najomiljenije lice Ruske nacionalne televizije! (VIDEO)

Ono što je Milomir Marić u Srbiji to je Dimitrij Haustov u Rusiji, novinar i televizijki voditelj emisije „Dobro jutro Rusijo“ odlikovan sa tri prestižne televizijske nagrade.

Kao najpoznatije lice Ruske nacionalne televizije, obožavan i od strane ruskog predsednika Vladimira Putina, poslat je u Srbiju da smrša čak 40 kilograma.

Nakon Putinovog gostovanja u jutarnjem programu, pre jednu deceniju, njih dvojica su se zbližili i postali prijatelji, a po nalogu predsednika Ruske Federacije, Dmitrij je mogao da bira između „Sibira ili Srbije“ i vrati staru slavu i izgled.

Dmitrij je vodio televizijski šou pod nazivom „Ti si ono što jedeš“, koji je bio engleski projekat, u kome je učestvovalo dvanaest takmičara koji su došli sa jednim ciljem „da smršaju i prepolove svoje kilograme“.

Oni su od strane produkcijske kuće, nutricionista, lekara bili pod 24-časovnim nadzorom u strogo kontolisanim uslovima. Tokom trajanja emisije Dmitrij Haustov se priključio učesnicima i pred očima milionskog auditorijuma uspeo da smrša 12 kilograma, za samo mesec dana. Ono što gledaoci nisu očekivali je krajnji ishod u kome je voditelj programa izašao kao apsolutni pobednik, sa najviše izgubljenih kilograma.

Pradeda Dmitrija Haustora je zajedno sam Valerijem Čkalovim preleteo Severni pol, koji je bio pradeda njegove žene. Kada su sleteli Staljin je čestitao na ovakvom uspehu koji je značajno skratio let iz Evrope u Severnu Ameriku, i poklonio im je njihov vlastiti avion. Danas unuci slavnih dedova imaju porodicu sa jednim naslednikom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter