Izvor:
18.02.2019 u 10:13
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ministarka izjavila saučešće porodici Šaulić, a onda dala stručno mišljenje o nesreći! (FOTO,VIDEO)

Gošća emisije "Dobro jutro Srbijo" je ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture, Zorana Mihajlović, koja je govorila o aktuelnostima u svojoj oblasti.

Naime, ministarka Mihajlović se nalazi na petom mestu najuspešnijih žena Srbije, a samo za TV Happy govorila je o delu niške pruge na kojoj su se dogodile čak dve saobraćajne nesreće:

– Na istom mestu došlo je do dve nesreće, u prvom slučaju jer je vozač bio pod dejstvom alkohola, u drugom su ljudi pokušali da budu brži od rampe. Dakle, ono što želimo da postignemo jeste da vozači počnu da poštuju saobraćajne znake. Takođe, moramo da se naviknemo ljude našim prugama idu vozovi, vremena su se mnogo promenila. Za razlilku od prošlih vremena, sada našim prugama saobraćaju brojni vozovi,zbog toga je opreznost obavezna – rekla je Mihajlović.

Vest o pogibiji kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, iznenadila je domaću javnost. Naime, do nesreče je došlo u Njemačkoj, u okolini Bilefelda, utvrđeno je da je 34-godišnji vozač "mazde 6", koja je učestvovala u nesreći, u trenutku nesreće bio u alkoholisanom stanju.

– Prvo saučešće porodici! Drugo, da se slična nesreća dogodila kod nas, bili bi loši komentari. Ovo je dokaz da slični problemi postoje i u inostranstvu. Nedopustivo je pustiti nekog bez dozvole i u alkoholisanom stanju. Naš je zadatak, ali i glavno pitanje, kako animirati vozače da poštuju saobraćajne znake, ali i da budu nultno tolerantni na alkohol – objasnila je ministarka u emisiji "Dobro jutro Srbijo".

Opširnije pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter