Izvor:
28.02.2019 u 13:02
0

NASLEDNIK ŠABANA ŠAULIĆA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Sa suzama u očima otpevao njihovu zajedničku pesmu! (VIDEO)

Emir Habibović, koga je Šaban Šaulić za života nazvao njegovim naslednikom, gostovao je danas u emisiji "Dobro jutro Srbijo".

Talentovani pevač priznaje da je doživeo šok kada je saznao da je njegov prijatelj i mentor doživeo saobraćajnu nesreću, kao i da ni dan danas ne može da dođe sebi.

Emir i Šaban su provodili dane zajedno, a kako pevač tvrdi, rastajali su se dva dana nedeljeno Samo za televiziju Hepi, otkrio je šta mu je savetovao tokom zajedničkih druženja:

– Istina je da me je nazvao svojim naslednikom, ali niko ne ume da peva bolje od Šabana. Nikada mi nije rekao da bolje pevam od njega, ili da određenu pesmu najbolje pevam, samo bi mi rekao: " Baš sam se naježio!". Provodili smo mnogo vremena zajedno, nismo bili zajedno samo dva dana u sedmici, ali ja nisam voleo da koristim ta naša druženja samo zarad sebe. Voleli smo da pevamo "Lepi dani mog detinjstva", "Anka"… – rekao je Habibović, a potom otpevao njihovu omiljenju pesmu sa setom u glasu i suzama u očima.

Ljubiteljima lika i dela Šabana Šaulića poznato je da je pored pevanja, provodio vreme na reci, pecajući:

– Provodili smo mnogo vremena zajedno u njegovom Korčeginu… On je uvek voleo da peca sam, jednom sam bio sa njim. Pokušao sam da ga nešto pitam, ali video sam da mu ne prija. Ustajao je u 10,11 vraćao se oko 3,4. Bio je na reci, posvećen svojim mislima. U čamcu je bio sam. Gledao sam slike, pecao je ribe do 13,14 kilograma – objasnio je pevač.

Za sam kraj razgovora u emisiji "Dobro jutro Srbijo", Emir je istakao:

– Moramo da znamo da je samo jedan kralj Šaban Šaulić, samo je on umeo da peva tako kao on. Ja ću se truditi da mu budem dostojan zamenik – obećao je gost televizije Hepi.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter