Izvor:
27.09.2016 u 14:20
0

ZNATE LI KO JE MOMIR MILOŠEVIĆ? On je izveo pravu REVOLUCIJU u srpskom filmu! (VIDEO)

Kada je javnosti predstavljen film "Otvorena" reditelja i scenariste Momira Miloševića, kritičari su ga predstavili kao pravu malu revoluciju u srpskoj kinematografiji. Ocenjen je kao sjajan – zbog teksta, konteksta i elokventnog načina na koji autor to izlaže, kao i zbog savršeno pogođenog žanrovsko-stilskog izraza.

Momir Milošević, rođen je 1989. godine, u Beogradu. Do završetka srednje škole, snimio je nekoliko kratkih filmova. Godine 2011. diplomirao je na Londonskoj filmskoj akademiji. Tokom studija, komponovao je muzičke teme za nekoliko kratkih filmova i naznačio važnost muzike i zvuka, kao srži atmosfere filma. Po završetku akademije, režirao je film "Intenzivni udarac u glavu" (2012), saradjujući sa iskusnim profesionalcima filmske industrije. "Otvorena" je njegov debitantski dugometražni film.

Kao gost jutarnjeg programa Happy televizije "Dobro jutro, Srbijo", kreativan, energičan i pun ideja, ovaj mladi reditelj je pričao o svojoj dosadašnjoj karijeri, kao i o svom debitantskom filmu.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter