Izvor:
08.04.2019 u 11:22
0

JUGOSLAV PETRUŠIĆ SAMO ZA HAPPY TV: Pitanje Kosova ne može da se reši bez totalne unutrašnje nestabilnosti Srbije! (VIDEO)

Gost današnjeg jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo" bio je srpsko-francuski agent i kontraobaveštajac Jugoslav Petrušić.

O najaktuelnijim pitanjima, sa njim će razgovarati Milomir Marić i Katarina Korša.

Tema koja je bila u fokusu razgovora je pitanje Kosova i nestabilnosti Srbije. Zatim, pitanja kao što su, da li i kako Haradinaj utiče na Erdoganovo rušenje.

Mi ne možemo da zadržimo Kosovo iz jednog prostog razloga, što će pokušati sa unutrašnjim problemima da ga reše kao što su uvek i radili.Najveći problem je, kad je god Milošević pregovarao o Kosovu, imao s unutrašnjim problemima. Tehnika tkanja tepiha laži uvek je takva bila. Veći deo događaja koji se kod nas dešavaju moraju da se dese u momentu kad su kod nas potrebni najveći politički prelazi.

Pritisak prema Srbiji je na vrhuncu, od ekstremiste koji je ubijao po džamijama do presuda Radovanu Karadžiću, to je poruka Srbima i jedno i drugo?

Da li si ti ikad čuo da je Lazar Krstić jedan od kultnih ličnosti koji je doneo nezavisnost Albancima… Leha Valensu, Dalaj Lamu, Al Gora, Buša? Čak i danas je na Kosovu jedan od kultnih ličnosti islama. Ko priča o njemu, on je bio jedan od glavnih saradnika Titove Jugoslavije i organizovao neke druge terorističke akcije. Veći deo događaja koji se kod nas dešavaju moraju da se dese u momentu kada su kod nas potrebni najveći politički prelazi i šta god vi kažete vi ćete biti osuđeni i dovedeni uz zid, da navodno je kriv neko u Srbiji za događaje koji treba da uslede. Pitanje Kosova ne može da se reši bez totalne unutrašnje nestabilnosti Srbije istakao je Petrušić.

Na pitanje kakve to veze ima rušenje Erdogana sa Ramušem Haradinajem, Petrušić odgovara:

Dok je god Erdogan na vlasti, šiptari neće dobiti svoju nezavisnost. Katolička struktura, odnosno struktura koja se nalazi u Americi, želi da islamizuje Tursku. Turska je danas jedna nacionalna struktura, oni su nacionalisti i ne žele da budu islamisti. Erdogan smeta svima jer je on i dalje brana islamu. Kakva god da je Turska, šta god da predstavlja. Turci su uvek bili nacionalisti, nikada nisu bili islamisti. Danas žele islamizacijom Turske, upravo da se šire dalje ka Balkanu. Tu jednu od ključnih uloga ima Lazar Krstić. On je 1990. doveo Ibrahima Rugovu i Adema Demaćija u Ameriku izjavio je Petrušić.

Dvadeset godina me sude i dalje moje suđenje traje. I dalje se sprdaju s tim slučajem, jer mora da se završi forma Srebrnice, pa mora da počnu da se sude srpski oficiri. Muslimani nikada neće dobijati više od 6 godina, ali će reći sa kime su ratovali sa naše strane. Naša dokumenta su degradirana, ona jedino može da posluže da nas sude. Na naših milion dokumenta oni imaju deset dnevnika-rukopisa. Mi naša dokumenta dajemo da potkrepe njihove dnevnike-rukopisa. Naše snage su naredile da se na Izbici obavi eshumacija leševa, gde su ti leševi odveženi za Kosovsku Mitrovicu i Prištinu, gde je izvršena obdukcija, i te leševe je ukrao neko iz hladnjače i zakopao u Srbiju zaključio je Petrušić.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter