Izvor:
07.05.2019 u 10:56
0

VOJISLAV ŠEŠELJ ZA TV HEPI: Albanci koji nisu lojalni državljani Srbije, trebalo bi da osete BOJKOT! (foto)

Gost prvog srpskog jutarnjeg programa na televiziji Happy je predsednik "Srpske radikalne stranke", prof. dr Vojislav Šešelj.

Čelnik SRS odgovarao je dobro uigranom voditeljskom tandemu, Milomiru Mariću i Katarini Korši, na pitanja o aktuelnositma u unutrašnjoj politici.

– U Srbiji živi veliki broj Albanaca, ali si oni koji su lojalni i nisu za otcepljenje Kosova, trebalo bi da budu ravnopravni sa Srbima. Vidimo da su izizetak ovaj pekar i pekrov brat koji su isticali nezavisnost Kosova i Albanije.

Da li su te pekare na nekin nači ambasade albanskih separatista u Srbiji, da li se slažeš sa tim? – pitao je Milomir Marić:

– Ne verujem da su sve, ali da je veliki broj verujem. Svi koji su pokazivali znakove da nisu lojalni Albanci, zato treba da osete, ako ništa, bojkot građana Srbije. Zbog čega bismo mi kod njih kupovali robu, kada oni učestvuju u finasiranju otcepljenja Kosova. Moramo voditi računa da u Srbiji ima veliki broj Goranaca, koji imaju veoma slična imena kao Albanci, da se ne ogrešimo, oni većinom drže pekare – rekao je Vojisalav Šešelj za emisiju "Dobro jutro Srbijo".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter