Izvor:
24.05.2019 u 11:22
0

NELA KUBUROVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TELEVIZIJU: Licemerno od Haga je da kaže da svedoci ne smeju da se pojave u Beogradu, Srbija će uložiti žalbu! (VIDEO)

Gost jutarnjeg programa bila je Nela Kuburović. Ona je poručila da će Srbija uložiti žalbu jer je licemerno od Haga da kaže da svedoci ne smeju da se pojave u Beogradu i da članovima Srpske radikalne stranke, Vjerici Radeti i Petru Jojiću, mora da se sudi u Hagu.

Serž Bramerc je posetio Beograd. Proteklih godina svaki njegov dolazak ulivao je strah od njegovih izveštaja. On nije tražio izručenje dva poslanika Srpske napredna stranke?

Bramerc dva puta godišnje posećuje Srbiju. Ovog puta nemamo strah od toga da Srbija ne sarađuje sa Hagom, čak naprotiv, ističe se da Srbije sarađuje. Ono što je bitno i što se stalno potencira da ne postoji dovoljno regionalna saradnja i tu je uvek moj sukob sa tužiočem, jer mi ne znamo na koga se to odnosi. Činjenica je da ta saradnja ne funkcioniše sa Hrvatskom. U svakom slučaju, mislim da će ovaj izveštaj biti pozitivniji. Nismo razgovarali o izručenju Radikala, jer to nije zahtev tužilaštva već je zahtev suda. Sudska odluka je juče stigla u ministarstvo. Srbija ima pravo žalbe, ona će to osporiti. Licemerno od Haga je da kaže da svedoci ne smeju da se pojave u Beogradu – izjavila je Kuburović

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter