Izvor:
30.05.2019 u 12:16
0

VELJKO RAŽNATOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Majka Ceca gleda meč tek kad se završi! (VIDEO)

Gost emisije „Dobro jutro Srbijo“ je sin najpoznatije balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Veljko Ražnatović po sedmi put zaredom ulazi u ring, 31. maja u hali „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

Veljkov protivnik sutra će biti Petalr Mrvalj iz Čapljine, a evo šta je poznati sportista rekao za svog protivnika:

– U pitanju je perspetivni, mladi bokser, najbolji protivik do sada. Očekujem da će se pojaviti u najboljem svet. Mislim da je spreman za ovaj meč, siguran sam da zna šta bi mu pobeda protiv mene donela, pa se nadam da će, narodski rečenom da „pokaže zube“ – rekao je Ražnatović.
Veljko
je do sada izvojevao 6 godine, a tri od njih završilo je nokautom, a predstojeći meč najavio je kao „poklon Beograđanima“. U jutarnjeg programu televizije Hepi podelio je sa milionskim audiotrijumom šta je sve morao da uradi kako bi bio fizički spreman za ovaj sport:

– Za neke amatarske mečeve morao sam da smršam 8 kilograma. Zapravo, nisam uspeo u potpunosti, falilo mi je 300 grama –otkrio je Veljko, ali i priznao zbog čega se baš odlučio za boks:

– Smatram da se samo pravi ratnici late tog puta. Drago mi je da se boks vraća ne „velika vrata“, sada kada sam ja odlučio da se time bavi, takođe se divim mnogim mladim sportistima i njihovim roditeljima, koji dozvoljavaju deci da boksuju.

Mnoge zanima da li Ceca Ražnatović prati sina na mečevima:

– Moja majka gleda mečeve koz prste i kad se završe. Ne dolazi u hale, uglavnom joj jave da je sve u redu i da sam pogleda, pa tek onda pogleda. Teško je njoj. Nije mi nikad sugerisala da je ovo opasan sport, zna kakav bi bio odgovor. Sugerisala mi je samo da prvo mora da se završi fakultet. Bez dileme najgore je majci.

Po završetku meča, dok najpopularnija srpska pevačica gleda meč svog sina, Veljko otkriva samo neke od njenih komentara:

– Kada je sve gotovo i javili su joj da sam pobedio, onda kaže: „Zašto ga nisi stisao, mogao si…“, ili tome slično. Mi Ražantovići smo pobednici – objašnjava on.

Ipak, i pored velike samouverenosti, bez koje tvrdi da ne može da se takmiči u ovom sportu, priznaje:

– Ne bojim se, ali imam tremu. Bez straha, nema ni hrabrosti. Uvek se mašta o pobedi!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter