DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": "Optužbe Prištine su lažne i bez dokaza!" (VIDEO)

Gost emisije "Dobro jutro Srbijo", bio je novinar Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer. 

Voditelji Milomir Marić Jovana Jelovac Cavnić, zajedno sa gostom su prošli najzanimljivije naslove iz domaće štampe sa posebnim akcentom na trenutnu situaciju na Kosovu i Metohiji.

  

Urednik Informera je rekao da su optužbe Prištine na račun potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića da ima bilo kakve veze sa ubistvom Olivera Ivanovića lažne i bez dokaza. 

– To je najprljavija moguća igra tih takozvanih premijera u lažnoj državi Kosovo. Oni optužuju potpredsednika Srpske liste, a on nema nikakve veze sa tim ubistvom. Postoje dokazi koji potvrđuju da je ubica posle izvršenog zločina pobegao na jug. Amerikanci od 1999. godine do danas satelitski pokrivaju sever Kosova i bukvalno znaju sve. Oni već godinu i po dana znaju ko je ubica Olivera Ivanovića. Niko iz Beograda nije imao interes da Oliver bude ubijen. Nije njega uhapsila vlast u Beogradu i nisu ga u zatvoru bez dokaza držali Srbi već Albanci - rekao je Dragan J. Vučićević.

Dragan J. Vučićević je takođe prokomentarisao i navode Prištine da se narkotici iz Srbije šalju na Kosovo i pritom izjavio da iza svega stoji Ramuš Haradinaj.

– To je jedna vrsta autoprojekcije i logika po principu "kada sam ja ubica - svi su ubice". Ramuš Haradijan je osvedočeni narkodiler na veliko i njegove tvrdnje da se iz Srbije narkotici šalju na Kosovo i Metohiju su otprilike isto kao kada biste Egipćanina optužili da iz Evrope švercuje pesak u Egipat. Kosovo i Metohija je prostor sa gotovo najviše narkotika u Evropi. To je distributivni centar za narkomafiju iz celog sveta i oni sa tim krvavim parama mogu svakoga da kupe - tvrdi Vučićević.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro