Izvor:
20.09.2019 u 07:51
0

MILAN KRKOBABIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU HEPI TELEVIZIJE NAJAVIO: U narednih mesec dana počinje dodela sredstava za stare i nove zadruge! (FOTO)

Ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća, Milan Krkobabić, tokom gostovanja u jutarnjem programu Hepi televizije najavio je da će u narednih mesec dana krenuti prva dodela sredstava za stare i nove zadruge.

Krkobabić je istakao da komisija za dodelu bespovratnih sredstava zadrugama zna šta radi i da iza svakog člana komisije stoji ogromno delo.

U narednih mesec dana će krenuti prva dodela sredstava za stare i nove zdaruge. Komisija tačno zna kome dodeljuje sredstva. Što se tiče imena te komisije, stručnjaka koji tu sede, iza svakog od njih stoji ogromno delo koji znaju kako treba da izgleda voćnjak, povrtnjak. – rekao je ministar u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo".

Ministar je dodao da su formirane 573 zadruge i da ima pomaka u njihovom poslovanju, takođe i da je veoma značajno pitanje formiranja zadruga na Kosovu i Metohiji.

573 zadruge su formirane, udružili se domaćini, ja ne znam koliko smo mi toga svesni. Deluje neverovatno da se srpski domaćini udruže, ima pomaka, ali treba da verujete u sebe. Kada pričamo o KiM, kako da tamo formiramo tamo zadruge, to su teme po mom mišljenju. – zaključio je Krkobabić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter