Izvor:
25.09.2019 u 10:27
0

GORAN VESIĆ O PREDSTOJEĆIM IZBORIMA U SRBIJI: Na sastancima sam samo slušao nerealne zahteve bez pravih ideja! (VIDEO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić gostujući u emisiji "Dobro jutro Srbijo", govorio je predstojećim izborima i različitim zahtevima koje je čuo na sastancima od kojih neki nisu ostvarivi u ovom trenutku.

– Bio sam na jednom od tih razgovora i bio sam iznenađen jer nisam čuo nijednu jedinu ideju. Neki članovi organizacija su mi prišli i rekli da oni nemaju ideju. Njihov zahtev je bio da se Aleksandar Vučić nigde ne pojavi. Makron je, kada je izabran za predsednika Francuske, u isto vreme vodio listu stranke u kojoj je bio. Jedan od predloga manjih stranaka je bio da se ne emituje spot na televiziji unapred ako nije plaćen. Takođe sam čuo i zahtev da državni funkcioneri ne učestvuju u kampanjama dakle ja ne mogu da pokažem da sam nešto uradio u Beogradu, a to bi bilo kao da ja njima zabranim da komentarišu moj rad. Kažem Vam, tu nema pravih zahteva. A kada dođu izbori ne mogu da skupe potpise. Ja potpisujem da oni nisu u stanju da skupe potpise ni na Vračaru. Treba za svakog odbornika skupiti glasove. Odlaganje izbora se i dešava zato što oni ne mogu to da ostvare. Zbog toga sam ja uputio pismo Mekalisteru, ali i zbog pretnji koje sam dobio. Da li se sećate kako je MMF pohvalio Srbiju, oni su pisali MMF-u da to nije tačno. Zamislite ko to može da radi? Mi možemo da imamo svoje sukobe ali svi smo zajedno za Srbiju, tako bi trebalo. Oni ne rade bojkot izbora jer onda neće dobijati sredstva od države – izjavio je Goran Vesić u emisiji "Dobro jutro Srbijo".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter