Izvor:
01.10.2019 u 11:12
0

OPROŠTAJNO GOSTOVANJE MIROSLAVA LAZANSKOG U EMISIJI „DOBRO JUTRO SRBIJO“: UPOZORIO na mogući MANEVAR kosovske delegacije u Čileu! (FOTO)(VIDEO)

Očekujemo manevar kosovske delegacije, da uzme albanske pasoše i pokuša da uđe na kongres u Čileu gde se može potencijalno raspravljati o ulasku Kosova u Interpol, najavio je Miroslav Lazanski gostujući u jutarnjem programu Hepi televizije.

Čile nije priznao Kosovo i oni (kosovska delegacija) ne mogu sa kosovskim pasošima da uđu na kongres, ali mogu sa specijalnim pozivnicama, ili očekujemo manevar da delegacija Kosova uzme albanske pasoše i pokuša da uđe na taj kongres. –

Lazanski je dodao da Srbija ima podršku od strane Rusije i Kine i da politički odnosi nikada nisu bili bolji.

Politički odnosi Srbije i Rusije su odlični, nikada nisu bolji bili. Imamo i podršku Rusije u UN, sa svojim vetom, takođe i Kine. Imamo i podršku kada je reč o ulasku Kosova u UNESCO ili Interpol, to je sada aktuelno da će biti u Čileu. Trudićemo se da priključenje Kosova ni ne bude na dnevnom redu, a ako ovi sa Zapada izlobiraju, da to ne bude izglasano. – istakao je Lazanski.

Miroslav Lazanski u oproštajnom gostovanju na Hepi televiziji je istakao da nema straha od novog posla ambasadora Srbije u Rusiji.

To jeste zahtevan i suptilan posao, ali mislim da nema mesta za strahom. Diplomatija je najsličnija novinarstvu kojim se ja bavim. Kao novinar imaš širu slobodu razmišljanja, kao diplomata nemaš. – zaključio je Lazanski gostujući u emisiji „Dobro jutro Srbijo“.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter