NENAD VUKOVIĆ UOČI SEDNICE GENERALNE SKUPŠTINE INTERPOLA PORUČUJE: Na terenu smo poznatih PROTIVNIKA! Možemo li očekivati NEPRIJATNO ISKUSTVO?! (VIDEO)

 

Ne mislim da će doći do šoka i nekog neprijatnog iskustva, istakao je predsednik Društva lobista Srbije, Nenad Vuković, dan uoči sednice Generalne skupštine Interpola u Čileu.

Ukoliko se na današnoj sednici Izvršnog komiteta Interpola da zeleno svetlo da se zahtev Prištine uvrsti u denevni red, došlo bi do gaženja unutrašnjih pravila. Danas bi izvestilac Izvršnog komiteta trebao da obrazloži da li zahtev Prištine zaslužuje dalje razmatranje. Ukoliko zahtev prođe na Izvršnom komitetu u utorak, 15 oktobra, će se naći pred delegatima Skupštine koji moraju da potvrde dnevni red.

Nenad Vuković je za Hepi televiziju izjavio da očigledno i lobiranje igra neku ulogu. Osvrnuo se na nedavne izjave kosovskih zvaničnika o novcu koji su uložili za lobiranje, istIčući da je to isto kao i da su se pohvalili korupcijom.

- Očigledno da i lobiranje igra neku ulogu. Videli smo da je došlo do modifikacije strategije lobiranja. Naša strategija je drugačija, manje priče, a više rada. Ako vi ne govorite svoju istinu, neprijatelji će tu istinu govoriti umesto vas. Ne treba odustajati od argumenta, čak ih treba i pojačavati. Na terenu smo poznatih protivnika, uloge se nisu promenile. Ne mislim da će doći do šoka i nekog neprijatnog iskustva. - rekao je Vuković. 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro