MILOVAN DRECUN U JUTARNJEM PROGRAMU "HEPI" TELEVIZIJE: Kosovski Albanci nešto SPREMAJU! Traže da proglase Srpsku listu TERORISTIČKOM! (VIDEO)

 

Kosovski Albanci nešto spremaju, niz jednostranih poteza, izjavio je predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun gostujući u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo".

- Oni imaju jedan dugoročni cilj, za ostvarivanje tog cilja njima smeta Srpska lista. Žele da stvore što relaksiraniju vlast, odnosno da u izvršnoj vlasti imaju predstavnika Srba koga će Priština kontrolisati. Kosovski Albanci žele da stvaranjem raznih „budalastih prepreka“, dođu do tog cilja. Neki sada traže da proglase Srpsku listu terorističkom. 96% je dobila Srpska lista, i oni ne žele da ona predstavlja srpski narod. – rekao je Drecun za „Hepi“ televiziju.

Drecun  komentarišući nedavne izjave Aljbina Kurtija je rekao da one mogu da ukazuju na budući trend razvoja. Takođe, kao opasnost je naveo i zloupotrebu glasova koji su dopremljeni putem pošte.

- Oni nešto spremaju, niz jednostranih poteza. Tih nekoliko hiljada glasova koji su stigli putem pošte, mogu da se zloupotrebe. Potreba je većinska podrška manjinskih predstvnika, dakle, potreban im je bar jedan glas Srba. Generalno, izjave Aljbina Kurtija koje ne nailaze ni na jednu osudu su jako zanimljive jer mislim da ukazuju na budući trend razvoja. – poručio je Drecun.

Na kraju gostovanja Drecun je kazao da u narednom periodu moramo da se više bavimo analizama hibridnog ratovanja jer hibridno ratovanje postaje sve opasnije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro