Izvor:
17.10.2019 u 13:38
0

VOJISLAV ŠEŠELJ O UBISTVU DVA DOBROVOLJCA: ON je ubio dva naša borca! Svi generali su od NJEGA strepeli! Čak, ni Mladić sa njim nije ulazio u KONFLIKT!

Ljubišu Beara sam i pre odlaska u Hag optuživao za Srebrnicu, on je ubio naša dva borca, izjavio je lider Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj, gostujući u jutarnjem programu „Hepi“ televizije.

Ljubiša Beara,sam još pre odlaska u Hag optuživao za Srebrnicu, zatim, on je ubio naša dva borca. Beara je, za vreme rata, sreo dva vojnika i na njih počeo da galami, nisam tačno siguran zašto, da li nisu imali kape ili nešto slično…Oni su njemu nešto rekli, zatim, je on prikupio grupu svojih vojnih policajaca, organizovao zasedu i ubio dva vojnika. Osuđen je samo na godinu dana. . U Sarajevu je jedno vreme sarađivao sa Aleksandrom Vasiljevićem, svi su generali od njega strepeli. Čak ni Mladić sa njim nije ulazio u konflikt. Znam da je on hteo da menja zarobljenike, ali naša komanda nije imala dovoljan broj muslimanskih zarobljenika. – rekao je Šešelj.

Lider Srpske radikalne stranke je, kako kaže, bio u sukobu sa Ljubišom Bearom, ali su posle njegovog štrajka glađu počeli da razgovaraju.

Do pre nekoliko godina Beara i ja nismo govorili, kada sam ja štarjkovao glađu robijaši su se solidarisali sa mnom. Mi smo onda naredne dve, tri godine govorili, ali on nije hteo da govori o Srbrnici, čak, nije hteo da priča ni o ubistvu dva dobrovoljca. – ispričao je Šešelj gostujući u jutarnjem programu „Hepi“ televizije.

Genocid u Srebrnici niko nije priznao! Oni koji su bili optuženi za genocid, a nagodili se sa Haškim tribunalom, oni su išli na blaže krivično delo zločina protiv čovečnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter