Izvor:
17.10.2019 u 13:41
0

VOJISLAV ŠEŠELJ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“ O LIKVIDACIJI MUSLIMANA: U jednom trenutku musliman je oteo pušku policajcu i UBIO GA! Nastala je PANIKA!

13. jula 1995. godine desila se likvidacija oko 317 muslimanskih zarobljenika u skladištu Zemljoradničke zadruge Kravice, nije bila planirana njihova likvidacija, desilo se spontano, izjavio je lider Srpske radikalne stranke Vojslav Šešelj.

13. jula 1995 desila se likvidacija oko 317 muslimanski zarobljenika u skladištu Zemljoradničke zadruge Kravice, to su bili policijski zarobljenici. Svi su tada bili svesni da će ti muslimani biti razmenjeni, bila je jedna potpuno opuštena atmosfera, u jednom trenutku jedan musliman je skočio i oteo pušku policajcu, Krsti Dragićeviću, i ubio ga. Komandir je uhvatio za cev i musliman je rafal je ispalio u vazduh. Ovamo je rasla nervoza, uplašili se policajci jer ih je bilo malo, muslimani su se uznemirili… u nekom trenutku se očekivalo ko će krenuti na koga i na kraju su svi muslimani pobijeni. Ovo je došlo spontano! –

Šešelj je podvukao da likvidacija u Zemljoradničkoj zadruzi Kravice nije bio zločin, te da je to normalna stvar u ratu, jer kada se zarobljenici pobune ili ugroze tvoju sigurnost, imaš prava da ubiješ.

General Borovčanin je kada je uhvatio zatvorenike doveo Zorana Petrovića- Piroćanca da snimi zatvorenike, međutim, već su bili pobijeni. Nema dokaza ni da je odlučio, ni pomagao, niti bilo šta učinio. Ovo nije bio zločin, ovakva stvar je u ratu normalna, ako neko beži ili ugroži tvoju sigurnost ti imaš prava da ga ubiješ. – zaključio je Šešelj gostujući na „Hepi“ televiziji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter