Izvor:
04.11.2019 u 10:47
0

GOSPODIN VESIĆ ZA“DOBRO JUTRO SRBIJO“: Uvode se NOVE LINIJE GRADSKOG SAOBRAĆAJA u Beogradu!

Gost jutarnjeg programa Happy televizije Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda otkrio je za "Dobro jutro Srbijo" aktuelnosti u prestonoci.

Đilas i opozicija nemaju politiku, a izbori dodju jednog trenutka i narod vam veruje ili ne. On hoće da narod ne radi i da žive svi od neke crkavice. Da li su plate dovoljne to i nisu, ali od nečega se mora početi. Svakako radimo na razvijanju i napretku naše države.

Ali se sve mnogo više razvilo otkako nema prethodne vlasti. Uloženo je dosta u rekonstrukciju grada,pušten je Trg republike posle dužeg vremena i činićemo sve da rasteretimo gradski saobraćaj i pružimo našim građanim ugodan boravak u prestonici. –

happytv.tv
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter