MINISTAR DAČIĆ PORUČIO: Susret sa ministrom spoljnih poslova INDIJE biće istorijski događaj za Srbiju!

 

Gost ovoga jutra u emisiji "Dobro jutro Srbijo" je ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić. Govorio je o predstojećeim dešavanja o dijalogu Beograda i Prištine kao i o tome koji nas visoki zvaničnik očekuje za par dana u glavnom gradu.

15 zemalja je povuklo priznanje Kosova i još do kraja godine će biti mnogo toga. To je državna politika ,nije moja neka lična stavka. Vlada Cizer bi trebalo da dođe ovde, čovek je napisao knjigu o Titu. Taj čovek itekako poznaje našu istoriju dešavanja na Balkanu. 

Sednica Saveta bezbednosti je bila jako važna, jer je prva sednica posle incidenta pripadnika UMNIK-a. Priština je tu prekršila prava međunarodne misije pa i moraju da se kazne svi odgovorni. To je velika stvar. I tu sam pokušao da dokumentujem neke stvari. Epidemija laži u Prištini o krađe biračkih listića se širi tako nesmotreno.

Svi Srbi na Kosovu treba i imaju srpski pasoš.

Za 2 dana dolazi ministar spoljnih poslova Indije i to ce biti istorijski događaj. Tražio je spisak zemalja koje su priznale Kosovo, jer želi da nam pomogne. Pošto su od doba Tita još, Indija i nekadašnja Jugoslavija imale prijateljsku saradnju -izjavio je ministar Dačić. 

 

 

 

 

 

happytv.rs
Foto: arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro