Izvor:
05.11.2019 u 13:47
0

IRENA VUJOVIĆ: Sprema se velika rekonstrukcija ULICE KNEZA MILOŠA!

Irena Vujović, predsednica opštine Savski venac, gostovala je u jutarnjem programu Happy televizije i najavila je veliku rekonstrukciju ulice Kneza Miloša. S Irenom smo razgovarali o aktelnostima u jednoj od najvećih i najpopularnijih beogradskih opština.

– Želimo da se ljudi vrate u Srbiju i da svako pronađe adekvatan posao u struci. Svi koji zarade upravo se vrate u elitni deo ili Beograda na vodi li na Dedinje, ali mi volimo da naša opština raste i da se razvija. Trudimo se da bude čistija, da zelenih površinabude što vise. Radi se na uređenju fasada, ulica, radi se park kod Ljutice Bogdana. Savski trg se već uveliko priprema za rekonstrukciju. Najavljena je rekonstrukcija ulice Kneza Miloša za narednu godinu. Tu smo da osluškujemo inicijative naših građana. Sve što se radi i u prestonici mi isto ispoštujemo. Aktuelna tema je nasilje u porodici i mi smo tu da podstičemo građane da nam ukažu problem. Nasilje mora da se prijavi. Žene ne smeju da ćute. Danas baš imamo i forum u našoj opštini upravo o nasilju nad ženama – poručila je Irena Vujović.

Happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter