Izvor:
06.11.2019 u 12:14
0

DARKO TRIFUNOVIĆ: Moramo da modernizujemo našu VOJSKU! (FOTO)

Gost jutarnjeg programa Happy televizije Darko Trifunović, predstavnik Instituta za bezbednost, razgovarao je sa našim voditeljima o trenutnoj situaciji Kosova, kao i to da moramo da unapredimo vojsku. Komentarisao je odnos Amerike i Rusije, kao i to šta b mo morali da uradimo kako bi zaštitili KiM.

Kineska vojna oprema nije na listi sankcija. Ja ne razumem zašto mi trčimo da uzimamo ruske, kada su kineske zapravo ruski modifikovani, mnogo bolji i mnogo efikasniji. Njihov raketni sistem je unapređen. Moramo da modernizujemo našu vojsku, ali ne možemo da je modernizujemo tako što će Rusija zvog svojih potreba, jer njoj odgovara da ovde izbije sukob, jer njihovi interesi nisu vezani za nas. Njihovi interesi, vezani su za centralnu Aziju i svaki sukob ovde bi njima bio od pomoći. Dva veka su pokazala da su Rusi odlični trgovci, a mi nikako ne možemo da se osvestimo. – izjavio je Darko Trifunović. Živimo od domacija Amerike i Evrope.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter