Izvor:
28.11.2019 u 14:31
0

MILAN ŽIVADINOVIĆ OPLEO PO ZVEZDI: Čim Boaći vidi plavušu odmah zaboravi na fudbal! (VIDEO)

Fudbalski stručnjak Milan Živadinović ovoga jutra u emisiji "Dobro jutro Srbijo" govorio je o porazu Crvene zvezde protiv Bajerna u okviru petog kola Lige šampiona.

Visok rezultat i debakl sa šest golova razlike Živadinović je pripisao nemotivisanosti fudbalera. Naš gost je najpre govorio o trenerima

– Kod nas najviše smetaju treneri, principijelni treneri koji ne dozvoljavaju da se prodaju igrači njima se automatski nameštaju dve utakmice da izgube i doviđenja – počeo je priču Milan Živadinović.

O utakmici protiv minhenskog giganta, trener Živadinović je ocenio da je video malo toga dobrog u igri srpskog šampiona.

– Ja sam video jednu nemotivisanost fudbalera protiv Bajerna. Jedna grupa igrača na sredini terena bez sistema, pozadi spori. Po izlazu iz tunela video sam da igrači izlaze na teren kao da ulaze u rijaliti. Kada govorim o demotivisanosti, mislim da je tu kriv stručni štab, iako ja izuzetno cenim Milojevića i njegov stručni štab. To je zato što se mnogi mešaju u rad i ko će da igra. Ja to nikada nisam dozvoljavao – dodao je Živadinović.

U poređenju sa prošlim vremenima Milan Živadinović je objasnio da je veliki upliv novca i menadžera doveo do toga da se domaći fudbal degradira i dovede na niske grane.

– Jedan Rajko Mitić, pa i moja generacija koja je radila za 10 maraka od 1991. do 1993. godine. Danas se priča o milionima. Ja sam doveo ovde Abubakara, pitao me je šta da radi, ali sam mu objasnio da nema para da će dobiti stan i hranu i ako pobedi dobiće premiju – izjavio je fudbalski trener.

Posebno interesantno je bilo kada je Živadinović govorio o tome kako se dovode igrači ali i zašto je centarfor crveno-belih Ričmond Boaći trenutno u lošoj formi.

– Sada se dovode provincijalci ili iz Afrike. Naši menadžeri nemaju kontakt, to su uglavnom francuski menadžeri. Evo uzeću primer Boaćija. Nemojte da dozvolite da mu priđe plavuša. Kako će on da igra kada se vrati iz Gane i vidi plavušu, pa nema od toga ništa. Ovo je najveća sramota i blamaža Crvene zvezde i žao mi je onih 45.000 navijača koji i dalje vole Zvezdu – zaključio je Živadinović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter