parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Dobro jutro Srbijo: Emisija koju ne smete propustiti, prof.dr Vojislav Šešelj otkriva mnoge tajne iz svog života! (VIDEO)

 

Ovoga jutra, na Happy Tv ste imali priliku da vidite, fenomenalne goste i emisiju koju ćete dugo pamtiti. Gosti Milomira Marića i Irine Vukotić, u našem jutarnjem programu bili su prof.dr. Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke (SRS) , Branko Ružić, potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS), Jovana Jeremić, naša novinarka i voditeljka i Nataša Dragaš - šminkerka Mira. 

Vojislav Šešelj je, kao i obično, imao štošta zanimljivog da kaže. Od toga kako čak i Hrvati čitaju njegove knjige, zanimljivih predloga Milomiru Mariću, ali je i otkrio neke od najinteresantnijih detalja iz svog života - počev od detinjstva, srednje škole, preko fakulteta, disidentskog perioda i visoke politike. Gledaoci su imali prilike i da saznaju kada i kako su se Vojislav Šešelj i Milomir Marić upoznali. 

Otkrili smo i u kakvim su odnosima Šešelj i naš drugi gost, Branko Ružić, a između njih je bilo je i šaljivih momenata.  Vrhunac je bio pozivanje uživo Ivice Dačiža od strane Šešelja, a kako je sve proteklo, možete pogledati u našem video prilogu. 

Vojislav Šešelj je govorio i o tome kako je pobedio Haški tribunal, ali i kako je uspeo da promeni stil života i smrša - tako što pliva dva puta nedeljno. Sa Jovanom Jeremić je dogovorio da zajedno degustiraju, Jovanino ,,tajno oružje'' - čuvenu svinjsku glavu! 

Mnogo humora i zabave, ali i ozbiljnih tema i visoke politike na jednom mestu, uz sjajne goste, više su nego dovoljan razlog da, ukoliko ste propustili emisiju uživo, pogledate na našem videu. 

 

HappyTv
Youtoube Printscreen

Preporučene vestiPodeli novost