Izvor:
26.10.2017 u 15:01
0

ALEN AZARIĆ ODGOVARA NA SVE OPTUŽBE: Evo šta kaže o Jovani Jovanov, svom fakultetu, i životu posle „Parova“!

Alen Azarić je gostovao u jutranjem programu Happy televizije.

On je ovom prilikom odgovorio na sve optužbe koje su stigle na njegov račun. Mnogi su preispitivali njegovu fakultetsku diplomu. Dovodili su ga i u vezu sa Miroljubom Petrovićem. Ovako on odgovara:

-Sa Miroljubom Petrovićem nemam ništa samo sam završio kod njega fakultet,a završio sam fitoterapiju u Zagrebu. U proseku mi na predavanje dolazi 2, 3 hiljade ljudi. Ja nisam čovek koji sebe diže, samo verujem u Gospoda Boga. Nisam nikom naneo štetu. Dolaze mi ljudi koji misle da ja radim nešto s nekim magijama.

Nedavno je i bivša učesnica "Parova" Jovana Jovanov prikazivala dokaz da su oni bili zajedno i da je scena isterivanja đavoal iz nje iscenirana. On nije hteo tzo previše da komenatriše:

-U životu nisam bio imun na žene. Bio sam fudbaler, znate kakav je taj život. Imam neku harizmatiku za žene.Ali ipak je to moja lična stvar.

Azarić je iznenadio onome što mu se desilo nakon rijalitija:

-Čim sam izašao iz "Parova" nakon dva tri dana mogao sam da budem otpisan. Treći čovek na vlasti sad mi je došao. Njegova žena je tražila lek za oca i on je izlečen.

Za sve koje misle da je prevarant, Alan ima objašnjenje:

-Kazaću vam jednu istinu. Ja sve to doživljavam kroz molitvu. Bio sam u đavolovoj prevlasti pola života. Znam kakav je susret za onostranim silama. Nisam čovek koji manipuliše ljudima, koji nameće svoj stav, ali kad sam otišao kod svetog Nektarija i doživeo revoluciju. Posle toga sam otišao kod oca Vitalisa za koga kažu da priča sa svecima i anđelima, to je istina. On me je blagoslovio za sve što radim. Rekao mi je da ću da pomažem ljudima za najteže bolesti. Pozvan sam u Rusiju od strane Putinovog duhovnika. Snima se film o svim ljudima koji su ozdravili ovim načinom koji ja preferiram. Koristim gljivu koja potiče iz Kine i niko je do sada nije proučio.

Azarić je nedavno novčano pomogao Ivana Marinkovića, o čijoj situaciji je rekao:

-Gocu Tržan ne poznajem ali imao bih što šta da joj kažem. Nije korektno da se oni brukaju preko medija. Uplatio sam novac Ivanu Marinkoviću i čekam ga da radi kod mene.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter