parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ŠEŠELJ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Nisu mi mogli izreći kaznu veću od 12 godina, ne bi imali način da me dovedu nazad!

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, gostovao je u jutarnjem programu na Happy televiziji "Dobro jutro Srbijo", dan nakon izricanja presude pred Haškim sudom, kojom je on osuđen na 10 godina zatvora.

On je u razgovoru sa voditeljima Milomirom Marićem i Irinom Vukotić otkrio ko je vodio ovaj postupak, kao i da je zbog toga najavljivao da je moguća osuđujuća presuda.

- Britanski sudija koji je bio Haradinajev advokat je sve to vodio. Želeo sam što više da ih uvredim, da ih iritiram. Ja sam najavljivao da je moguće da se desi osuđujuća presuda - rekao je Šešelj, a onda otkrio šta su mu poslali u pozivu za izricanje presude, kao i to zbog čega nije mogao dobiti kaznu veću od 12 godina.

Oni su mi rekli kada će biti izricanje presude, i da će ona biti izrečena u mome odsustvu ukoliko se ne pojavim. Nisu mi mogli izreći kaznu veću od 12 godina, jer ne bi imali načina da me dovedu nazad, jer bi se ja borio na sudu i dokazao da su mi ugrožena prava -rekao je Šešelj.

On je rekao i da nijedan Hrvat nije osuđen za proterivanje Srba kojeg je bilo, a da je on osuđen za proterivanje Hrvata kojeg nije bilo.

Šešelj je na kraju dodao i da će tužiti Haški tribunal, i da će u tom postupku iskoristiti jedno pravno sredstvo koje će oni osporavati, i da će to učiniti tek kada dobije presudu na srpskom jeziku, jer ne priznaje presude na engleskom.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vesti



Podeli novost

HappyTV

Cetvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Letnji kamp Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
13:00 Vesti
13:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
14:00 Letnji kamp - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21.00 Srbija na dlanu
22:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp - Live