parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

JADRANKA JOKSIMOVIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Poštenje je najbolja politika!

 

 

U jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" najgledanije Happy televizije gost je bila Jadranka Joksimović ministarka za evropske integracije

 

Srbija je spremna za otvaranje novih poglavlja, izjavila je ministarska za evorpske integracije Jadranka Joksimović i dodala da očekuje da će do kraja juna biti otvoreno najmanje tri.

- Mi smo spremni za čitav set novih poglavlja, pet poglavlja, poglavlja 33 koja se tiču budžetskih i finansijskih standarda, poglavlje 17 koje se tiče ekonomske i monetarmne politike, poglavlje 18 koje se tiče statistike, poglavlje 9 koje se tiče finansijskih usluga i poglavlje 13 koje se tiče ribarstva - rekla Joksimović.

 

 

Ministarska za evorpske integracije Jadranka Joksimović izjavila je da je priča koja je nastala povodom Tvita ministra za inovacije Nenada Popovića "prenaduvana" i da je ona samo iznela svoj stav, koji se ne menja.

- Cela priča je prenaduvana, ja sam samo iznela svoj stav u vezi sa tvitom. Iznela sam svoje mišljenje i stojim iza njega. Sa (predsednikom Srbije Aleksandrom) Vučićem dugo radim, ja sam vrlo često i na stranačkim organima i na sednicama vlade dok je on bio premijer iznosila svoje mišljenje koje nije uvek bilo opšteprihvaćeno i niko nije imao problem zbog toga. Ja sam to kod njega uvek cenila, a i sada cenim kao što i ja uvek uvažavam tuđe mišljenje, jer smatram da samo tako možete da dođete do pravih rešenja - rekla je ministarka Joksimović.

 

Izvor: Happytv.rs/Tanjug
Foto: Happytv.rs

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 Letnji kamp - Buđenje
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp - Live
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp - Live
14:00 Čađava mehana
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Jedna pesma, jedna želja
22:30 Letnji kamp - Veče sa poznatima
02:30 Posle ručka (R)