Izvor:
16.08.2016 u 15:28
0

DOGODILO SE NA DANAŠNJI DAN: Svet je ostao bez KRALJA ROKENROLA! (VIDEO)

Elvis Prisli, jedan od najpopularnijih muzičara svih vremena koga mnogi smatraju "kraljem rokenrola", preminuo je na današnji dan 1977. godine. Zbog prekomerne upotrebe narkotika on je upao u komu, a ubrzo i preminuo u 43-oj godini, bez obzira na sve pokušaje lekara da ga spasu.

Rođen je 8. januara 1935 u Memfisu, bio je izuzetno popularan pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, a za života je prodao oko 150 miliona ploča i glumio u nekoliko filmova.

Elvis Pirsli je imao brata blizanca koji je umro na rođenju, a jedna od teorija zavere nastala je zbog njegovog srednjeg imena koje je glasilo "Aron", ali je ono na nadgrobnoj ploči ispisano kao "Aaron", pa su zbog toga neki tvrdili da "kralj roka" nije mrtav.

Šta se još dogodilo na današnji dan, pogledajte u prilogu.

HappyTv.rs

Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter