Izvor:
17.08.2016 u 16:12
0

SLAVNI PEVAČ OTKRIO TAJNU PEVAČKOG ZANATA: Slobodnog vremena imamo na pretek! (VIDEO)

Miroslav Ilić je nedavno održao koncert na 56. Dragačevskom saboru trubača u Guči, a sudeći po ovacijama publike, mnogi su tu i došli samo da bi čuli "slavuja iz Mrčajevaca".

O tome su svedočili i transparenti koji su se vijorili među okupljenima, među kojima je bilo i onih koji su došli iz herceg Novog, ali i iz Bugarske.

U intervjuu koji je Miroslav Ilić dao za televiziju Happy on je otvoreno pričao o svom poslu, a posebno se osvrnuo na stalne izgovore mnogih pevača, da nemaju vremena ni za šta, pa ni da nešto pročitaju. On kaže da je baš njihov zanat najbolji u tom smislu, jer imaju slobodnog vremena na pretek.

Miroslav je pričao i o završetku svoje karijere, kao i o tome šta čeka mlade koji se tek upuštaju u "pevačke vode".

Pogledajte ovaj intervju u celosti.

HappyTv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter