Izvor:
28.04.2019 u 17:29
0

USKRŠNJA EMISIJA „ELA ELA SHOW“: Kakva je praznična trpeza i šta je suština ovog dana!

Vaskrs je period kada treba sve oprostiti i krenuti život iznova i ispočetka.

Naše gošće u studiju Vesna De Vinča, Biljana Krstić, Merima Njegomir su pravoslavni praznik provele sa svojim porodicama ali i pored malih ekrana u emisiji „Ela Ela show“.

Da li postoji nešto što ne biste oprostili?

– Moj suprug sa kojim sam 30 godina u braku, njemu nisam imala šta da oprostim…nadam se da neće ni doći do toga. Treba praštati – rekla je Biljana.

– Uspešne ljude svi ogovaraju jer misle da bi i oni bili, da im neko nije zasmetao. Bez rada nema uspeha, ali da neko traje 20 godina to ne dolazi tek tako, iza toga stoji veliki rad. Čovek mora da oprosti to je impertiv, ne sme da mrzi i gaji takvo osećanje prema ljudima – rekla je Merima.

– Gorčina je najveći neprijatelj u Srbiji. Ljudi odavdemisle da je šteta biti rođen ovde, bolje je u Americi, a ne znaju kakav je život sa dolarom u džepu. Treba shvatiti da nemamo neprijatelje. Da su sve loše stvari samo iskušenja iz kojih moramo da učimo, moramo videti gde smo slabi i kako izvući najbolje – rekla je Vesna.

Šta jedete za Vaskrs?

– Ja sam na Hrono ishrani, smem sve da jedem, jedino ne jedem slatkiše. Jela sam jaja i želim da kažem da se sada sjajno osećam jer sam gladovala sa raznim dijetama pre, a sada imam kvalitetne obroke i bolje spavam – dodala je Merima.

– Ovo je vreme da se setimo Hristovih principa, on je 42 dana gladovao u pustinji. Jednom sam probala, izdržala sam 28 dana. Živela sam na vodi i čajevima i pola čaše soka od cvekle. Gladovanje je jako korisno, kao i post koji je prethodio ovom prazniku – dodala je Vesna

– Ja kuvam pikantno, volim tradicionalna jela, na njima sam odrasla i ostala. Prebranac, boranija, kupus, gibanice a što se Uskrsa tiče imam proju, gibanicu sa mesom i sirom, kupusaru, pečenje, razne salate – dodala je Biljana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter