Izvor:
23.06.2019 u 19:21
0

NAJVAŽNIJE JE NAĆI LJUBAV SVOG ŽIVOTA: „Za loš brak nije potrebna jedna osoba, potrebne su dve!“

U nedeljnoj emisiji "Ela ela show", Jovana Jeremić je sa svojim gostima razgovarala o muškarcima.

Tema večerašnje emisije bila je: Žena treba da bude pametna samo dva puta- kada bira školu i muža. Zašto su današnji muškarci slabiji od svojih žena? Koji muškarci nisu za ženidbu?

U studiju je bila polemika o ovoj temi. Naši gosti su tokom emisije iznosili svoje stavove i poglede koji to muškarci nisu za ženidbu.

Gosti: Boban Rajović, Slavica Ćukteraš, Nada Obrić, Velimir Dejanović.

Generalno kada pričaš s drugaricama, šta njima kažeš?

Zavisi koliko godina imaju. Mislim da sve što je čovek stariji, nema partnera i teže ga nalazi da je to do nje. Što je čovek više stariji, on sve više traži neku manu. Meni muškarci nisu prilazili, verovatno je u pitanju bio neki moj stav. Uvek sam volela, dok sam bila mlađa, da dominiram, dok nisam upoznala pravu osobu, gde se ja osećam kao žena. Moj muž je radan, to je jedan od glavnih uslova za brak. Ako nije radan, ti u suštini njemu postaješ „druga mama“. Ja definitino krivim roditelje u celoj toj priči, momak sa dvadeset i nešto godina ne bi trebao da živi sa mamom i tatom. Žena mora da bude oslonjena na muškarca. Da promeniš muškarca u braku, šanse su ravne nuli, nešto sa čime je neko rođen ne možeš da promeniš. – poručila je Ćukteraš.

Estradni umetnik, Boban Rajović, govorio je o svome viđenju kakav muškarac treba biti samostalan, to je preduslov za brak.

Moje ćerke su već našle svoje živote. Slažem se sa Slavicom sa tim da on mora da bude radan, meni je katastrofa kada muškarac ima 25 godina i još uvek živi sa roditeljima. Ja sam dosta rigorozan po tom pitanju i krivim muškarce. Moja ćerka se verila pre tri meseca, da sam ja birao, ne bih bolje izabrao. U našoj je zemlji mnogo toga nametnuto, drugačije je sve to na Zapadu, a drugačije ovde. Tamo ljudi drugačije gledaju na život. – ističe Rajović.

Inače, da napomenemo da je Boban Rajović dvadeset i sedam godina u braku i da je uzoran suprug i otac.

Ugostili smo i Nadu Obrić, ženu koja se lavovski izborila sa bivšima, ali i sa bolešću. Nada je upozorila devojke koje planiraju da se udaju da je potrebno da se valjano upoznaju sa svojim partnerom.

Kada je muškarac neradnik iz toga proizilaze svi drugi problemi, uglavnom. On traži devojku na koju će se „okačiti“ kao čičak. Devojke moraju da se raspitanju. Ja ne kažem da treba provodadžije, ali što da ne. Ako hoćeš da stupiš u brak naravno da moraš da znaš čime se taj tvoj budući bavi. Sve potiče od roditelja i iz porodice, sve što drugo pričaju posle toga su izgovori. Ne mogu se promeniti karakterne osobine, mada u slučaju nužde i to je moguće, možeš promeniti neke navike. Najlakše je se razvesti, ali ako ilole ima brak tendeciju da opstane treba se potruditi! – poručila je Obrić.

Za vas večeras kuva Velimir Dejanović, sprema nam filete od soma.

Kada su muškarci u pitanju, pažljiviji su oni koji kuvaju. Prisetio se dana kada je pripremao hranu svojoj devojci.

Šta je bilo bitno kada ste se vi ženili?

Najvažnije je da nađeš ljubav svog života i nekog s kim imaš dovoljno razumevanja i želje kada se ujutru probudiš da kažeš to je to. Ako toga nema, to ništa ne vredi. Doslovna je stvar da imaš ono nešto što te uzdiže svakog dana. Za loš brak nije dovoljna jedna osoba, potrebne su dve. – zaljučuje Dejanović.

U nastavku emisije pridružio nam se par koji intrigira javnost već 25 godina, Vesna Radusinović i Milomir Marić.

Milomir Marić i Vesna Radusinović razgovarali su o svom zajedničkom životu.

Nijedan muškarac nije za brak.- ovako je Vesna započela svoje viđenje na našu večerašnju temu.

U nastavku razgovora Vesna nam je otkrila zašto Marić nije za brak i koja je kategorija muškaraca najgora za brak.

Što sam starija, iskustvo mi govori da možeš nešto da promeniš, ali ne kod njih, već kod sebe. Ni Marić nije za brak. Muškarci imaju strah od vezivanja! Po mom mišljenju, najgora kategorija za brak je cicija. Na kraju, kako da ti ljubav daje ako je cicija? Ne bih mogla sa nekim ko bi mi ograničavao moju ličnu slobodu. Marić i ja smo idealan tandem, zato što Marić kući ne progovara, a ja se sita ispričam gde ja volim da pričam. Mi žene često biramo muškarce po uzoru na oca. Žena ne treba da trpi, zašto bi trpela? – upitala je Radusinović.

Milomir Marić je napomenuo da se ne razume ni u muškarce ni u žene, već se razume u knjige.

On je na savršen način objasnio koja je tajna veze između Vesne i njega rekavši da su oni u „životnom braku“ iako nikada nisu zvanično potpisali papire i stali pred matičara.

Vesna me je privukla lepotom i šarmom – pohvalio se Marić.

Govorio je i o teškom periodu koji je ostao za njim poručivši da čovek mora da se izbori za sebe, kada čovek ima sve, onda nema životne energije.

Ja se sa humorom sećam kada sam bio osuđen na smrt, kada sam zabranjen… Ja sam čitao svoj dosije u policiji i tamo ima deset tajnih pretresa stana. – priseća se Marić.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter