VEČERAŠNJU EMISIJU "GLAMUR" (20.30) NE SMETE PROPUSTITI: Dara Bubamara oplela po Saši Vidiću - TO JE JEDNA DEBILČINA I NARKOMANČINA! (VIDEO)

Popularna pevačica Dara Bubamara konačno je odlučila da stane na put lošim komentarima Saše Vidića. Kada je voditelj pitao da prokomentariše njegove modne savete Dara je oštro poručila: ,, To je jedna debilčina i narkomančina. On je dupelizac Cece Ražnatović’’ - ljutito je prokomentarisala Bubamara.

Pored toga pevačica je progovorila i o skandalu na jednoj svadbi kada se posvadjala sa jednom od zvanica. U jednom trenutku je zamolila da se taj snimak prekine jer je bilo sramota: ,,Krenula sam flašom na tog čoveka,medjutim, ostali gosti su me smirili.’’

Dobro je poznato da je sa Sekom Aleksić zaratila tokom koncerta u Areni tako da ovoga puta nije želela da joj daje medijski prostor jer je izbrisala iz svog života za ceo život i zabranila je da se ona spominje u emisiji.

Dara Bubamara je ovom prilikom otkrila da je Jelena Karleuša najbolji čovek na estradi ali i to da je nakon koncerta u Areni finansijski pukla jer je taj spektakl mnogo koštao.

Šta je sve Dara Bubamara rekla pogledajte u ponedeljka od 20:30 samo u emisiji Glamur specijal na Happy televiziji.

 

happytv.rs
Foto: arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost