parovi prijava happy zvezda prijava kviz

GASTTOZZ OTKRIVA ZA "GLAMUR": "Ja ću u FILMOVIMA ZA ODRASLE biti..." (VIDEO)

 

Nenad Marinković Gasttozz i Zorica Dukić su trenutno jedan od najpopularnijih rijaliti parova u Srbiji. O njihovoj vezi se svakodnevno piše. Ovaj mladi par trenutno uživa u Parizu, a dan pred polazak su ekipi "Glamura" otkrili u kakvim su zaista odnosima Zorica i Gasttozzova majka. Nenad nam je, pak, otkrio šta to sprema sa Nevenom Hot!

Vesna i Đole Đogani već godinama važe za skladan par. Nakon pauze koju su napravili kako bi se posvetili porodici, Vesna i Đole su novim albumom spremni da se vrate na muzičku scenu.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić u krugu najbližih proslavio je 65. rođendan. Nije bio raspoložen za izjave i medije, želeći da se u potpunosti opusti, ali to nije omelo brojne pripadnike sedme sile da nestrpljivo dočekuju goste ispred Šabanovog doma. Kao pravi domaćin, Šaban je počastio i novinare koji su te večeri bili vredni ispred doma slavnog pevača. Među prvima je stigla njegova ćerka Ilda, a nas je zanimalo šta je poželela svom ocu za 65. rođendan!

Svoja životna iskustva Lujza Hej pretočila je u knjigu "Moć je u vama", a ista je predstavljena uz prisustvo brojnih javnih ličnosti iz sveta sporta, glume i muzike. Svakako najveću pažnju izazvao je dolazak bračnog para Joksimović.

Leto koje je polako iza nas definitivno su obeležili brojni masovni koncerti Svetlane Cece Ražnatović, širom Srbije i regiona. Jedan od koncerata o kojima se još uvek priča svakako je onaj koji je održan na ovogodišnjoj manifestaciji Dani piva u Zrenjaninu. Ona je i ovog puta nakon koncerta podelila utiske sa našom ekipom.

Ko se još družio sa ekipom "Glamura" - pogledajte i sami:

 

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Čađava mehana
11:55 Vesti
12:05 Provodadžija
12:55 Vesti
13:10 Provodadžija
14:05 Beni Afet serija
15:55 Vesti
16:05 POSLE RUCKA
17:50 Telemaster
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 UPOZNAJTE PAROVE
19:55 Bingo
20:25 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 CIRILICA
23:00 U KORAK SA PAROVIMA
24:10 Erotski film