Izvor:
11.02.2019 u 13:38
0

MILICA PAVLOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA „GLAMUR SPECIJAL“: Sve o njenim počecima, odnosu sa roditeljima, o pozajmici za novi album i o tome koliko je suza proliveno za uspeh! (VIDEO)

Milica Pavlović je bila ekskluzivna gošća naše emisije o poznatima "Glamur specijal".

Na samom početku Milica je prznala da je jedva čekala da dođe u emisiju jer je čula sve najbolje kao i da se gosti osećaju jako prijatno u našem studiju.

Ovom prilikom smo joj postavili pitanja za koja smo sigurni da će Vas žarko interesovati a o kojima ona i ne priča toliko u javnosti.

Ko je bila Milica pre popularnosti?

– Normalna ali ambiciozna devojka iz jednog sela kod Leskovca, Bunibroda.- odogovorila je Milica dodavši da je, kao dete bila temperamentna, lomila po kući, bežala kroz prozor i da su je često dočekivali sa predavanjima ali se u pubertetu dosta promenuila i smirila. Odrasla sam sa bakom i dekom i to je bio najbolji i najlepši period. Oni su mi usadili prave vrednosti i ja se trudim da ih poštujem. Oni su me svemu naučili. Više njih volim od roditelja. Osećaj se ipak stvara godinama. Poruka za sve je da neguju svoju porodicu.

S obzirom na to da je odrasla sa bakom i dekom, interesovalo nas je da li su joj nedostajali roditelji i da li je ostala željna njihove ljubavi ona odgovara da nije, ma koliko čudno zvučalo.

– Razveli su se i bolje dobar razvod nego loš brak. Ja sam samo imala veću odgovornost da ne bi neko rekao kako se neprikladno ponašam- rekla je Pavlovićeva i dodala da ona nije neko ko će od svega praviti bombastičnu i tužnu priču. Nije tužna priča ne treba mi sažaljenje! Ne želim da budem žrtva! Cenim borbenost!

Kada je otkrila svoj talenat za muziku i igru?

– U dubini duše znala sam da sam predodređena za ovaj posao. U osnovnoj i srednjoj školi sam govorila sebi: "Pazi šta radiš jer sve može jednog dana da završi u javnosti." Gledala sam da završim školu, da imam zrele godine! Prvi je primetio dar nastavnik u muzčkoj školi.

Iako je na samom startu takmičenja privukla pažnju žirija priznaje da njen put nije bio ni malo lak i da je dosta suza proliveno.

– Povređivalo me to kako neko može da vam udeli kritiku, da vam sudi a da vas ne poznaje, nije prošao put koji ste vi a nisam ništa učinila nažao ni loše ili tu želju da me negativno komentarišu kako bi podigli neke druge takmičare, koje poznaju. Morala sam da trpim udarce i da odglumim kako sam jaka a kada krenem kući posdle snimanja, plakala sam. Zna se ko ima loše mišljenje o meni i danas. Ali to je čudno. Kada me vidi ovako van kamera i snimanja on me izljubi a pred kamerama kaže sve najgore. Retki su bili dobronamerni, svašta sam doživljavala. Moja je pobeda što sam se sa kulturom i vaspitanjem ophodila prema svima.

Njen odnos sa majkom je nešto što sve zanima i što je izazvalo dosta pažnje a ona nam na to kaže:

– To nije ružna tema. To je život. To su normalne stvari. Život je tako namestio. Zaista nisam osetila to što nije prisutna u mom životu, ma koliko to hladno zvučalo. Nisam pravila od toga tužnu priču niti mi je do toga stalo.

Priča se da je Milica pozajmila novac kako bi mogla da izda album.

– Da i uspešno vraćam! Velika količina novca za album je bila potrebna. Ja dobro zarađujem ali sam morala još da pozajmim. Možete da zamislite toliko ludilo.

Kako si uspela da se dopadneš obema velikim zvezdama, Jelni Karleuši i Ceci Ražnjatović?

– One su ostvarene žene, neopterećene i neiskompleksirane. Vide da ne ulazim ni u kakve ratove, nema zle krvi.

Miličin album je ostvario rekordan uspeh. Poslušajte njen novi album.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter