Izvor:
24.02.2019 u 18:25
0

EMINA JAHOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA SPECIJAL EMISIJE „GLAMUR“: Emina progovorila o spekulacijama nakon razvoda i vestima da je u drugom stanju!

Popularna pop pevačica Emina Jahović gostovala je u specijalnom izdanju emsije Glamura koju je dočekao voditelj Uroš Božić i prelepi buket crvenih ruža koju je na poklon dobila od kluba "Kasina".

Emina nam je otkrila u kom smeru je krenuo njen privatan i poslovni život nakon razvoda, kao i planove za budućnost koji su vezani za iznenađenje beogradske publike i to u Štark Areni.

Nisi dugo posetila Beograd i publika te se uželela? Zašto te nije bilo?

– Bila sam u Bg da snimim spot za Vukove ali me dugo nije bilo. Publika me se uželela ali moram da priznam i ja nje. Jedva čekam da izađem na binu i otpevam novu pesmu "Vukovi". U Beogradu se osećam kao svoj na svome, Beograd je moja kuća kao i Pazar i Istanbul.

Mediji vole da parte tvoj rad? Koliko to utiče na tvoj život?

– Oni su deo mo života i priče i drago mi je da sedim sa vama i pričam. Ja sam se srela sa neprijatnom pričom lista Srpski telegraf koji je objavio da sam u drugom stanju. Jako sam bila povređena jer to nema veze ni sa kakvom pričom u mom životu. Moj život nije samo ovde, nego se reflektuje i na Tursku i Novi Pazar i sve se pomeša, teško je da se borim protiv tih stvari jer ne mogu da utičem na njih. Nisam u drugom stanju i rađam nove pesme i svoj novi album koji izlazi u septembru mesecu.Nisam se nikada osećala zvezdom, trudim se da radim šta volim i mislim da svi imamo mesto pod suncem i nisam pohlepna u ovom poslu, valjda zato imam zasluženo mesto. Nažalost, pre meseci po dana umrla mi je baka i išla sam u Pazar, bilo nam je teško. Tu sam se srela sa ostalom porodicom, ne viđam ljude koje volim često jer živim u inostranstvu.

Koliko si u toku sa dešavanjima sa ovih prostora?

– Zahvaljujući društvenim mrežama znam šta se dešava. Zanimljiv mi je novi zvuk ali publika je naše merilo, oni to traže i žele. Neki pravci su kraktkotrajni, pop nikada neće umreti kao i stari folk, a ovo je samo trend.Prošli album je lepo prošao jer je bio iskren album, ranije sam imala pesme koje nisam volela,imala sam momente kada nisam mogla da se pronađem. Ja sam poslednji album pisala u najtežem trenutku u životu kada sam se razvodila, to je znak da ljude ne možete prevariti ni u čemu. Mislim da publici prenosimo frekvenciju i energiju i da oni to osećaju.

Svi su sve želeli da znaju kada si se razvodila?

– Kao što sam rekla, laž više zaboli od istine, istinu mi biramo i to ne boli. Ja sam Jarac u horoskopu i merim i skočim pa kažem hop. Vi ne možete da predvidite kada neko nešto radi. Bila je priča da sam prevarila svog supruga, pa zatim posle da sam u drugom stanju. Sada ćemo tužiti novine i novinarku koja je pisala to, ta priča je uticala na reputaciju i na moj ugled a pogotovu na dva sina koja nisu mala i svesna su cele siutacije. Deca znaju ali nisu svevsna da smo mi muzičke zvezde, slušaju stranu muziku ne slušaju ni Mustafu… ali priče u školi znaju i to što im roditelji dece prepričavaju a to je jako teško zaustaviti. Stariji sin ima 11 godina i pokušavam da mu objasnim sve ali još uvek je mali da može da razume.

Sad si i srećna u ljubavi, tako pišu novine?

– Jesam jer volim svoju decu a što se tiče mog privatnog života nemam nikoga. Moja poslednja veza je pretrpela veliki medijski pritisak i nije uspela. Ja moram da se posvetim kozmetici i deci i nemam vremena za ljubav jer mnogo radim. Ne možemo oboje da imamo ljubavi, pošto je i Mustafa u nekoj ljubavnoj vezi, neko mora da se bavi i drugim stvarima tako da moram to ja. Poslednja veza se završila prijateljski i dobro se osećam jer sam konačno slobodna. Bila sam 10 godina u braku, sa Mustafom 14 i neposredno nakon razvoda u ovoj vezi sam nekako strmoglavo ušla. Sada sam konačno slobodna da se posvetim deci i kozmetici.

Šta još možemo da očekujemo od tebe?

– Kozmetička kuća Ja Emina radi na novom projektu, izbacićemo šminku i 4 unisex parfema koji su neverovatni, onda singl pa novi album u maju. Planiramo beogradsku Arenu i pričali smo skoro s prijateljima, vrlo brzo za nekih 9 meseci koji mi trebaju za dobro spremanje. Želim da bude spektakularno. Nedostaje mi još jedan album da se desi ono što želim.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter